Pridsidnik Republike Srbije Aleksandar Vučić raspiso je u utorak, 15. februara, vanredne parlamentarne izbore u Srbiji za 3. april. Istog dana biće održani i lokalni izbori za varoške skupštine u Beogradu i Boru, a za skupštine opština u Aranđelovcu, Smederevskoj Palanki, Lučanima, Medveđi, Knjaževcu, Bajinoj Bašti, Doljevcu, Kuli, Kladovu, Majdanpeku i Sečnju.

IMG 7783

Kako ističe Mirko Bajić, pridsidnik Saveza bački Bunjevaca, ova politička partija podržava kandidaturu Aleksandra Vučića za pridsidnika Srbije.

Izbor Aleksandra Vučića za pridsidnika garantuje dalji napridak Republike Srbije, teritorijalni integritet, cilovitost Republike Srbije i mir u regionu. Zato pozivamo sve građane, ne samo Bunjevce, nek daju glas za Aleksandra Vučića na izborima za pridsidnika Srbije – ističe Bajić, te dodaje:

Savez bački Bunjevaca ne izlazi na izbore za poslanike Skupštine Srbije, jel za to nema realan kapacitet, a izlazak u koaliciji ne bi dono odgovaraujuću političku poziciju u potribi i interesu bunjevačke zajednice.

IMG 7800

Na kraju Bajić dodaje da iz ove partije pozivaje sve članove i simpatizere, ko i sve građane, nek glasaje za listu Srpske napridne stranke na izborima za republičku Skupštinu.

 

 

VIDEO PRILOG: